Siden er sidst opdateret:
 

Damgaard auto logo

Profil

Hos Damgaard Auto er mekaniker Leif Nørgaard ansvarlig for reparationerne. Leif har mere end 35 års erfaring som mekaniker, og har haft eget værksted i over 30 år. I foråret 2008 blev værkstedet hos Damgaard Auto udbygget til  ca. 400 kvadratmeter.

Ud over den faglige baggrund som mekaniker kender Leif Nørgaard fra Damgaard Auto også betydningen af kundeservice. Her skal både reparationer, aftaler og priser holdes.

Leif Nørgaards baggrund

Leif Nørgaard er uddannet mekaniker, og det blev grundlaget for den store kompetence inden for reparation af forskellige køretøjer inden for mange mærker. Samtidig har Leif over 10 års erfaring med pladearbejde og karroseriskader.

Leif Nørgaard har drevet autoværksted siden 1990 på gården på Ålevej 58.

Leif har i en årrække arbejdet hos to forskellige mærkeværksteder samt i 5 år hos et lokalt værksted, så der er erfaringer både fra mærkeværksteder og frie værksteder.

Oprindeligt er Leif uddannet på et landværksted, og har der fået opbygget sin kompetence indenfor karosseriskader, både selve genopretningen af bilen og papirgangen i forhold til forsikringsselskaberne.